BOKSNING

Boksning i VIF er en god blanding mellem motion og sparring, her bliver du kørt godt og grundigt igennem og får trænet hele kroppen. Alle kan starte med motion og sparring, og oplever du med tiden, at appetitten vækkes på fx. slagteknik og fodarbejde, så kan du stille og roligt bevæge dig over i teknikdelen. Her må du lade din lyst og dit mål med træningen styre.

Der trænes i et uhøjtideligt og energisk miljø med fokus på motion. Et veloplagt trænerteam sørger for sved på panden og en fantastisk fornemmelse i kroppen.

Karakteristika:
Primært fysiske øvelser

Mål:
At opbygge den fysiske form via varieret grundtræning og komme bokseform, blot uden at gå i ringen.

Sådan trænes der:
Bred vifte af øvelser - typisk træning, hvor kroppen (fx. mave, ryg, lænd, ben, skuldre, arme, bryst og nakke) bliver kørt igennem i de mange øvelser, som typisk køres med 1 min. varighed uden pauser.

Udstyr:
Sjippetov, sandsæk og lette handsker

Intensitet:
Høj

Træningstider
  • MOTION & SPARRING - Multisalen mandag kl. 18.00-19.15 og onsdag kl. 18.45-20.00
  • TEKNIK - Gymnastiksalen mandag kl. 16.00-17.30 og onsdag kl. 18.00-19.30.
Idet de to afdelinger Gymnastik og Boksning hænger sammen, så kan man, hvis man er tilmeldt et hold i den ene af afdelingerne, deltage gratis på holdet i den anden afdeling. Man betaler blot kontingent på det dyreste af holdene.

Du er naturligvis meget velkommen til at prøve et par gange inden tilmelding.

TILMELDING TIL BOKSNING

Vil du tilmeldes til hold eller deltage i aktiviteter/arrangementer fra afdelingerne.