BOKSNING

Vadum IF Boxing er opstartet i 2011. Bokseafdelingen er både for kampboksere og motionister .

Træningen i Vadum IF Boxing er for alle. Uanset dine forudsætninger, vil du få glæde af en træning, der når hele vejen rundt. Det er træning for HELE kroppen i et uhøjtideligt og afslappet miljø, men med høj intensitet og tempo.

VIF Boxing ́s trænerteam garanterer at træningen er på allerhøjeste niveau.

Som motionist får du glæde af boksningens hårde styrke­ og konditionstræning. Så uanset om du er kampbokser eller motionist, er VIF Boxing det bedste valg.

Mandag den 19-12-2016 sluttede bokseafdelingens yngste medlemmer efterårssæsonen af med en gang julehygge.

TILMELDING TIL BOKSNING

Vil du tilmeldes til hold eller deltage i aktiviteter/arrangementer fra afdelingerne.