BOKSNING

Boksning i VIF er fortrinsvis motionsboksning, her bliver du kørt godt og grundigt igennem og får trænet hele kroppen. Alle uanset alder og køn kan starte med motionsboksning, og oplever du med tiden, at appetitten vækkes på fx. slagteknik og fodarbejde, så kan du stille og roligt bevæge dig over i teknik- og sparringsdelen. Her må du lade din lyst og dit mål med træningen styre.

Der trænes i et uhøjtideligt og energisk miljø med fokus på motion. Et veloplagt trænerteam sørger for sved på panden og en fantastisk fornemmelse i kroppen.

Karakteristika:
Primært fysiske øvelser

Mål:
At opbygge den fysiske form via varieret grundtræning og komme bokseform, blot uden at gå i ringen.

Sådan trænes der:
Bred vifte af øvelser - typisk træning, hvor kroppen (fx. mave, ryg, lænd, ben, skuldre, arme, bryst og nakke) bliver kørt igennem i de mange øvelser, som typisk køres med 1 min. varighed uden pauser.

Udstyr:
Sjippetov, sandsæk og lette handsker

Intensitet:
Høj

TILMELDING TIL BOKSNING

Vil du tilmeldes til hold eller deltage i aktiviteter/arrangementer fra afdelingerne.