Motionsboksning

Man skelner som hovedregel mellem motionsboksning og regulær boksning (sparring). For de fleste vil motionsboksning være den bedste træningsform, men ønsker du teknik og kamptræning tilbyder vi også det i skolens gymnastiksal mandag kl 16.00-17.30 og onsdag kl 18.00-19.00

​Begge steder bliver man kørt godt og grundigt igennem og får trænet hele kroppen. Alle kan starte i motionsdelen og oplever du med tiden, at appetitten vækkes på fx. slagteknik og fodarbejde og derfor opsøger sparringsdelen er dette bestemt muligt både i Multihallen og Gymnastiksalen. Her må du lade din lyst og dit mål med træningen styre.

Vi træner i et uhøjtideligt og energisk miljø i Multihallen i Vadum, med fokus på motionsboksning. Et veloplagt trænerteam, sørger for sved på panden og en fantastisk fornemmelse i kroppen.


Karakteristika: 
Primært fysiske øvelser

Mål: 
At opbygge den fysiske form via varieret grundtræning og komme bokseform - bare uden at gå i ringen.

Sådan trænes der: 
Bred vifte af øvelser - typisk træning, hvor kroppen (fx. mave, ryg, lænd, ben, skuldre, arme, bryst og nakke) bliver kørt igennem i de mange øvelser, som typisk køres med 1 min. varighed uden pauser.

Udstyr:
Sjippetov, sandsæk og lette handsker

Intensitet:
Høj


Træningsider:
Mandag kl. 18.00 - 19.30
Onsdag  kl. 18.45 - 20.00

Ungdom:
Mandag kl.16.00-17.30 i skolens gymnastiksal
Onsdag kl.18.00-19.00 i skolens gymnastiksal
 
MEDLEM I VADUM IF
Som medlem i
Vadum IF kan du
deltage på tværs af
alle aktiviteter
Vadum IF er medlem af
Vadum IF - Seriøse sports og -idræts aktiviteter for alle aldre - Du er også velkommen