Motionsboksning

Man skelner som hovedregel mellem motionsboksning og regulær boksning (sparring). For de fleste vil motionsboksning være den bedste træningsform, men ønsker du teknik og kamptræning tilbyder vi også det i skolens gymnastiksal mandag kl 16.00-17.30 og onsdag kl 18.00-19.00

​Begge steder bliver man kørt godt og grundigt igennem og får trænet hele kroppen. Alle kan starte i motionsdelen og oplever du med tiden, at appetitten vækkes på fx. slagteknik og fodarbejde og derfor opsøger sparringsdelen er dette bestemt muligt både i Multihallen og Gymnastiksalen. Her må du lade din lyst og dit mål med træningen styre.

Vi træner i et uhøjtideligt og energisk miljø i Multihallen i Vadum, med fokus på motionsboksning. Et veloplagt trænerteam, sørger for sved på panden og en fantastisk fornemmelse i kroppen.

Karakteristika:
Primært fysiske øvelser

Mål:
At opbygge den fysiske form via varieret grundtræning og komme bokseform - bare uden at gå i ringen.

Sådan trænes der:
Bred vifte af øvelser - typisk træning, hvor kroppen (fx. mave, ryg, lænd, ben, skuldre, arme, bryst og nakke) bliver kørt igennem i de mange øvelser, som typisk køres med 1 min. varighed uden pauser.

Udstyr:
Sjippetov, sandsæk og lette handsker

Intensitet:
Høj