GYMNASTIK

Sæsonstart i Gymnastikken

September er lige om hjørnet, hvilket også betyder opstart på gymnastiksæsonen i Vadum IF. Krolf og Krocket har været i gang siden foråret og fortsætter et par måneder endnu, Boksning starter op samtidig med skolestart men ellers starter de fleste hold op den første uge i september.

Og programmet er større end nogensinde før!

Vi er enormt stolte over den bredde vi kan tilbyde i Vadum IF Gymnastik, vi har aktiviteter til begge køn i stort set alle aldersgrupper.

Udover de klassiske spring- og rytmehold, så er der igen i år tumlehold for de yngste, motionshold for de ældre, parkour, showdance, boksning, yoga, styrkehold, krolf og krocket. Som noget nyt er Zumba tilbage på programmet.

Vi har to særdeles populære dansehold for børnene i indskolingsalderen samt de yngste på mellemtrinnet. Men vi mærker også en given efterspørgsel fra voksne, som gerne vil danse, og med zumbaen tilbage på programmet, er dette nu muligt.

Der er til den kommende sæson 25 hold i Vadum IF Gymnastik, hvilket er rekord.

Stort instruktørhold står klar til at give alle en god oplevelse

Mange hold kræver mange hænder, og til at varetage det brede sæsonprogram er 33 instruktører og hjælpeinstruktører nu på plads.

Vi har i år det måske stærkeste hold til dato, instruktørerne er nøje placeret efter kompetence. Dertil intensiverer vi nu løbende uddannelsen af vore instruktører således, at vi sikrer, at de hele tiden er opdateret på det der rør sig, bliver inspireret og motiveret for det de gør. I sidste ende skaber dette en langt mere varieret og spændende træning for udøverne samt for instruktørerne selv.

For hele holdet bag gymnastikken i Vadum startes sæsonen op i slutningen af august, hvor alle instruktører, hjælpeinstruktører samt det ni mand store gymnastikudvalg mødes til en fælles Kick Off i Multisalen.

Man kan tilmelde sig de mange hold her på hjemmesiden fra onsdag d. 15. august kl. 16.00. Du kan allerede nu læse om alle hold og finde generelle oplysninger vedrørende tilmelding.

TILMELDING TIL GYMNASTIK

Vil du tilmeldes til hold eller deltage i aktiviteter/arrangementer fra afdelingerne.