VIGTIGT VEDR. COVID-19
Vi beder alle deltagere efterleve følgende restriktioner i forbindelse med deltagelse på vores hold:
  • Ved ankomst til træningen skal alle vaske hænder og der sprittes hænder/fødder inden man går i hallen. Medbring meget gerne egen håndsprit, så der er nok til alle.
  • Sørg for at du er klar. Du er omklædt hjemmefra, har fyldt drikkedunk evt. med navn på, medbringe evt. håndklæde til at tørre sved af med.
  • OBS: Det vil ikke være muligt at klæde om og benytte badefaciliteter.
  • Deltagere der ikke er selvtransporterende bør afleveres udendørs, fx foran hallen, hvor træningen afholdes. Det er således heller ikke tilladt forældre mv. at opholde sig i omkringliggende gangarealer og omklædningsrum under træningen.
  • Deltagerne skal straks ved ankomst til idrætsfaciliteten placere sig i den gruppe, som de deltager i under træningen.
  • Sørg for at du tager hjem/bliver hentet umiddelbart efter træningen.
 Generelt:
  • Hold dig hjemme, hvis du har symptomer som feber, løbende næse, hoste og muskelømhed – også hvis du har milde symptomer.
  • Hold dig orienteret i forhold til rejsevejledninger, hvis du har været uden for landets grænser.
  • Hold dig opdateret i forhold til generelle retningslinjer fra myndighederne.

Har du lyst til at deltage på mere end ét hold og opnå RABAT?
Hvis du personligt ønsker at deltage på mere end ét hold indenfor Vadum IF Gymnastik, og du vil være 100% sikker på at få plads, så skal du tilmelde dig på helt almindelige vilkår.

MEN: Vi tilbyder en rabatordning til dig der har is i maven, hvor du blot betaler 200 kr. i kontingent. Vi åbner først for denne mulighed +1 måned efter regulær åbning for tilmelding dvs. der vil være risiko for, at holdet er fuldbooket.

For sæsonen 2020/2021 åbner regulær tilmelding 10. august 2020 dvs. tilmelding med RABAT åbner 10. september 2020.

Hvis du ønsker at stille dig i kø til en plads på et hold til rabatteret pris, skal du sende en mail til udvalgsmedlem Susanne R. Skov på susanne@skov.mail.dk.

Betaling foretages efter godkendelse og aftale med Susanne på holdet "Betaling hold nr. 2 efter aftale" som åbner 10. september 2020.

Bemærk også i forbindelse med tilmelding:
  • Det er udøveren der skal tilmeldes holdet dvs. hvis du er forælder der tilmelder dit barn, så er det barnets navn, fødselsdato mv. du skal registrere.
  • I tilfælde du ikke har mulighed for at betale med kreditkort online og dermed fuldende din tilmelding, beder vi dig kontakte udvalgsmedlem Susanne R. Skov.
  • Der er et begrænset antal pladser på flere af vore hold hvorfor hurtig tilmelding anbefales. Der er oprettet venteliste på disse hold, og eventuel frigivelse af pladser tilbydes dem der ligger først på ventelisten.
  • Kontingent på alle hold (undtaget Krolf og Krocket) stiger med 100 kr. pr. 1. oktober, så tilmelding og betaling af kontingent gøres med fordel senest 30. september.
  • Der vil være mulighed for at tilmelde sig enkelte af vore hold efter nytår imod erlæggelse af ½ kontingent.
  • Vi tilbyder 2x gratis prøvetimer (sammenhængende) på vore hold inden tilmelding. Vi garanterer ikke for plads på pladsbegrænsede hold.

Vi støtter GYMNASTIK i Vadum IF

Følg