Halloweenhalfest 2015

Årets brag af en fest affyres den 31.10.2015. Vi pynter op til halloweenfest for voksne. Festen starter 18.30 og slutter kl 01.00
Da det er en fest i Vadum IF regi, håber vi også at rigtig mange VIF'ere støtter op om arrangementet. Tag en snak i de enkelte afdelinger, om ikke I kan stille op til et samlet bord, eller skaffe nogle festdeltagere.

Der er sørget for topklasse musik af bandet Pure Drunks, der tidligere har spillet til vores halfester, og er elsket af mange for deres fantastiske evner til at skabe den helt rigtige musikalske stemning og dansefeber. Derudover vil vi også få den i Danmark verdenskendte DJ Dan Rachlin til at vende plader i et par timer. Der er altså sørget for at det musikalske grundlag for en fantastisk fest er helt i top.

Ambrosial leverer en lækker 3 retters menu.
Et evt overskud af festen vil gå til vores nye multisal tilbygning til Vadumhallen.

Vi sælger via Place2book - en online billetsalgservice. Du kan finde linket til billetsalget her: http://tinyurl.com/oe8jk2q

Hvis ikke du vil købe billetterne online kan du også købe billetterne hos P J Auto eller hos VIF Vennekreds bestyrelsesmedlemmerne Bjørn Tjell, 22802249 og Sven Rønn, 25270836.