Junior Showdance (2.-4. klasse)

Er du klar til at blive lige så god som de kendte stjerner du finder i musikvideoerne?

Junior Showdance er for begyndere, og vi har derfor ingen forventning om du har gået til dans, rytme eller lignende tidligere.

Vi vil arbejde med højt musik, bevægelse og vi skal have masser af sjov. Du vil blive introduceret for en række forskellige stilarter eksempelvis rytmegymnastik, streetdance, funk og en masse andre. Du vil blive udfordret på din kondition og koordination. Showdance er også noget der handler om at have attitude, så vi kommer til at arbejde med dit ansigtsudtryk, så du kan vise, at det er dig der ejer scenen.

VIGTIGT: Husk det er BARNET der skal tilmeldes!

2 HOLD TIL 1 HOLDS PRIS:
Hvis dit barn går i 2. klasse kan barnet ligeledes blive tilmeldt holdet "Mini Spring" som træner i Multihallen tirsdag kl. 16.30-17.30.

Hvis dit barn går i 3.-4. klasse kan barnet ligeledes blive tilmeldt holdet "Junior Spring" som træner i Multisalen onsdag kl. 16.00-17.15.

Ønskes dette, så SKAL barnet tilmeldes det "dyreste" hold her på tilmeldingssiden, og efterfølgende skal man sende en mail til udvalgsmedlem Susanne Skov og tilmelde barnet det "billigste" hold manuelt og dermed uden beregning.

Instruktør
Bettina Alsing Bødker
Træningstider
Torsdag kl. 17.15-18.15 i Gymnastiksalen på Vadum Skole

Opstart 7. september
Vadum IF - Seriøse sports og -idræts aktiviteter for alle aldre - Du er også velkommen