COVID-19 UPDATE

VIF MotionCentret genåbnet fra LØR 15.5.2021
med henvisning til Kulturministeriets retningslinjer vedr. ubemandede foreningsfaciliteter.

Udover de faste regler vi har (se herunder) vil der udføres stikprøvekontrol af coronapas minimum 1 gang i døgnet.
- der skal fremvises coronapas, som bevis på immunitet, vaccine eller negativ testresultat max 72h gammel
- der kan kræves billedlegitimations i forbindelse med kontrol.
Vigtigt: De personer som træner uden gyldig coronapas fratages deres medlemskab for resten af 2021. Nøgle spærres uden yderligere forklaring.
Tag godt imod vores kontrollører, deres rolle er at sørge for at vi godt må holde åbent, med respekt og omsorg for hinanden.

Genåbning kan kun ske hvis nedenstående retningslinjer læses, forstås og efterleves af hver enkelt person. Vi ønsker at alle skal føle sig trygge ved at være i Vadum IF Motion.

Listen herunder afspejler regeringens og Vadum IF's egne retningslinjer og foventes respekteret af alle medlemmer.

1.   MAX 15 personer i centret samtidig– det gælder fitness samt indoor cykling lokalerne. Det er sidst ankomne, der skal tælle hvor mange der er INDEN man begynder at træne – er der over 15, vender man om, og kommer igen senere.

2.   Sprit dine hænder af, som det første når du kommer ind i centret.

3.   Klæd om hjemmefra.

4.   Medbring et rent håndklæde til brug på bænke og styrketræningsmaskiner mm.

5.   Respekter de skilte, der er hængt op og redskaber som midlertidligt er taget ud af drift.

6.   Overhold afstandskravet på 2 meter til andre personer i centret.

7.   ”Træn mens du er der” – begræns tiden i centret, vær effektiv mens du er her (tjek f.eks. din telefon når du har forladt centret igen)

8.   Sprit ALLE berøringsflader på ALLE træningsredskaber, som du har rørt ved eller har svedt på, efter brug - brug de forstøvere som er tilgængelige rundt omkring i lokalerne. Husk gerne hinanden om det.

Bliver man taget i at ignorere ovenstående regler, er det bortvisning fra centret uden yderligere varsel.

Vi glæder vi os alle over, at vi nu endelig kan komme i motionscentret igen – MEN det kan kun lade sig gøre hvis ALLE overholder de simple retningslinjer der er, og vi alle hjælper hinanden med at ”holde øje” med at reglerne overholdes.

Følg med løbende info Facebook gruppen  Vadum IF Motion.
Åbningstider i Motionscenteret
Alle dage kl. 05.00-22.00 (gælder normale tilstande)

Medlemskab inkl. fri adgang til holdene Indoor Cycling, CrossGym, Jumping Fitness og Løbeklubben
3 måneder – 500 kr.
6 måneder – 800 kr.
12 måneder – 1.200 kr.

Hertil kommer 100,- for en nøglebrik
Erstatningsbrik 100,- (hvis man mister sin nøglebrik)

Bemærk: Man kan IKKE overtage/benytte en nøglebrik, der allerede har været koblet op på en anden person.  Har man ikke en brik i eget navn SKAL man købe en ny.
Man skal være fyldt 15 år for at kunne tegne medlemskab.
MOTION & FITNESS har sin egen hjemmeside
Her kan du blive medlem, og/eller bede om en adgangskode, så du kan booke dig på holdene Indoor Cycling, CrossGym og Jumping Fitness. Du kan se træningstider for holdene, fotos og meget andet.
Følg MOTION & FITNESS på Facebook