CLICK på billedet herunder for at gå til BOOKING siden
Du kan også finde os på Facebook
Åbningstider i Motionscenteret
Alle dage kl. 05.00-22.00

Medlemskab inkl. fri adgang til holdene Indoor Cycling, CrossGym og Løbeklubben
3 måneder – 500 kr.
6 måneder – 800 kr.
12 måneder – 1.200 kr.

Hertil kommer 100,- for en nøglebrik
Erstatningsbrik 100,- (hvis man mister sin nøglebrik)

Bemærk: Man kan IKKE overtage/benytte en nøglebrik, der allerede har været koblet op på en anden person.  Har man ikke en brik i eget navn SKAL man købe en ny.

Vadum IF Motion & Fitness benytter en separat hjemmeside. Her kan du blive medlem, og/eller bede om en adgangskode, så du kan booke dig på holdene Indoor Cycling og CrossGym. Du kan se træningstider for holdene, fotos og meget andet.

Gå til Vadum IF Motion & Fitness separate hjemmeside >>
INDOOR CYKLING SÆSON 2018/2019 holdplan
INSTRUKTØR MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Søren   kl 18:30
Bent/Kirsten     kl.10:00   kl. 10:00
Claudia kl. 17:00         kl. 9:30*
Charlotte       Kl. 17:30   kl. 9:30*
Anja           kl. 9:30*
*Lørdagsholdet køres på skift, hvis nok tilmeldinger

BodyFit
Tirsdag kl. 19.00-20.00
Sted: Multisalen | Vadum Kultur & Idrætscenter

I regi af Vadum IF Gymnastik har du ligeledes muligheden for, at deltage på fitnessholdet BodyFit. Holdet er for dig der gerne vil have sved på panden og kunne mærke at du har trænet dagen efter. Generelt lægges der vægt på, at det skal være sjovt at træne, og derfor vil træningen variere fra gang til gang. Træningen kan være både cirkeltræning, makker øvelser, individuelle øvelser, hold øvelser, step o.l. fokus på at arbejde med kroppen som helhed med særlig vægt på mave, baller, ryg og cardio. Vi vil beskæftige os med en kombination af redskaber såsom vægte, elastikker, bodybars, balancebolde, stepbænke, små trampoliner o.l. med pulsfrekvenser mellem øvelserne.