• Aldrig spillet tennis før men har du overvejet at starte/prøve det? Kom forbi tennisanlægget til en prøvetime eller en snak med trænerne og andre medlemmer. Se hvornår du kan møde os her på siden under "Træningstider". For at aftale en prøvetime udenfor vores almindelige træningstider, kan du kontakte én fra bestyrelsen - oplysninger findes under "Bestyrelsen"
  • Har du ingen ketcher og vil ikke investere, før du er sikker? Klubben har ekstra ketchere, som du kan låne de første gange, indtil du har bestemt dig for, om tennis er noget for dig. Vadum IF Tennisklub stiller bolde til rådighed for alle medlemmer, hver gang man spiller.
  • Er du i tvivl om hvordan du tilmelder dig? Vi står klar til at hjælpe dig. Ring til Flemming Dam eller Claudia Mikaelsen og får hurtig hjælp og vejledning. (se under Bestyrelse)
  • Køb nøgle til banerne  så er du nu klar til at spille, lige når det passer dig. Nøglen koster et depositum på 200,- og kan købes på samme måde som almindelig tilmelding på hjemmesiden.  Depositum tilbagebetales når nøglen returneres, dog ikke senere end 1 måned efter pågældende sæsonstart.
  • Mangler du en makker men vil gerne spille tennis? Vadum IF Tennis har medlemmer på alle niveauer, som gerne spiller med andre. Du kan eks. skrive en besked på vores Facebook side, og spørge  efter en makker/modspiller til en bestemt dag. Se også vores "Makkerbørs" side,  hvor mange medlemmer har skrivet deres kontaktoplysninger og foretrukne dage, hvor de har mulighed for at spille. Siden opdateres løbende.
  • Events og andre aktiviteter i klubben annonceres på vores Facebook gruppe "Vadum IF Tennis". Det er en god idé, at tjekke den jævnligt.


 

Følg os på Facebookgruppen "VADUM IF TENNIS"

https://www.facebook.com/groups/viftennis/

Vadum Idrætsforening, Søndermarken 20, 9430 Vadum