Vadum håndbold vandt retten til
at være All Star mestre 2013

Jan Larsen overrækker ” tak for støtten billede” med teksten ”Sammen står vi stærkere” til Henrik Thingholm Kristoffersen, formand for Vadum IF håndboldafdeling.

Før "Super Cup" kampen i Gigantium, fredag 23. august mod Århus Håndbold, spillede Aalborg KFUM's og Vadum IF's tidligere herrespillere en "All Star" kamp mod hinanden.

For Aalborg KFUM spillede blandt andre Lars Bo Ibsen, Søren Larsen, Rasmus Haagensen og Martin Ross.

For Vadum IF spillede blandt andre Michael Salomonsen, Jan Hyldgaard, Jesper Stick, Jesper Koch og Brian Ladefoged.

Forkampen startede kl. 17.10 og de mange Vadum fans der var mødt op til kampen, fik en "All star" kamp med sjove episoder, hvor spillerne på begge hold, viste at de trods alder og lidt mindre træning end dengang, så kunne de dog stadig lave nogle geniale udfald og gode mål.