Bliv SPONSOR i Vadum Idrætsforening

Vil du også gerne støtte din lokale idrætsforening og samtidig blive synlig og husket - også på den lange bane? - så har du chancen nu!!

Med en idrætsforening med mere end 1.200 medlemmer (det er ca. halvdelen af Vadums indbyggere), hvor der dyrkes alle former for idræt, og hvor hver idrætsgren er organiseret i egen afdeling med selvstændig bestyrelse, får du en fantastisk synlighed i hallen såvel som på spiller- og/eller trænerdragterne.

Foreningens vigtigste ressourcer er de mange frivillige trænere og ledere, der med stor engangement og omhu sørger for at krav og udfordringer fra medlemmerne samt samarbejdspartnerne imødekommes på bedste vis.

Vadum Idrætsforening er en velorganiseret forening, hvor bestyrelsen løbende fremtidssikrer foreningens udvikling ud fra en stabil økonomi og en organisation baseret på decentralisering af opgaver i flest mulige funktioner.

Vadum Idrætsforening har gode faciliteter, handicapvenligt motionscenter, adgang til idræts- og svømmehal samt en lang række udendørs anlæg, blandt andet et foreningshus med pavillon.

Indtægterne fra vores sponsorer er med til at sikre den fortsatte positive udvikling i Vadum Idrætsforening, fordi sponsoraterne tilfalder den samlede forening, eller den enkelte afdeling efter sponsorvalg.

Vi ønsker, at udbygge samarbejdet med vores nuværende sponsorer sam skabe nye kontakter og dermed nye sponsorater. Som sponsor er du med til at skabe fremtiden i Vadum Idrætsforening.

Hvad koster det?
Du kan bl.a. få et banner i hallen fra blot kr. 1.300,- ekskl. moms.

Men, lad os tage en uforpligtende snak, hvis du kunne være interesseret i at støtte vores forening.

De bedste sportshilsner
Vadum Idrætsforening