KORT OM KLUBBEN

Vi har 3 grusbaner bag Vadumhallen samt et skønt klubhus, hvor der er  mulighed for social samvær i forbindelse med træning eller kamp.
Sæsonen starter normal sidst i april, og slutter omkring uge 42.

STED: Tennisanlægget bag Vadum Kultur & Idrætscenter (Vadumhallen), Søndermarken 20, 9430 Vadum

Ud over de fastlagte træningstider og evt. arrangementer (som annonceres her på siden), kan alle medlemmer spille på banerne når de har tid og lyst. Nøgle til tennis faciliteterne kan købes efter aftale med klubbens formand, i forbindelse med tilmelding.

Faste aktiviteter (maj-oktober)
Barn og Ungdom træning
Onsdag kl. 16.00-17.00
- børn og unge under 18 bliver undervist af Kirsten Lindeblad med Claus Eisenhardt som assisterende træner.

Voksen træning
Onsdag kl. 17.00-18.00
- voksne medlemmer af klubben har mulighed for at træne med Kirsten Ingrid Lindeblad og Claus Eisenhardt.
- træner melder ud via Facebook gruppe, hvilke niveau der trænes på hvilke dage (begynder/øvet)

DROP IN - Double mix
Onsdag kl. 18:00- ca 20:30
- voksne medlemmer spiller double-mix kampe, på tværs af aldre og niveauer. Alle er velkomne, det kræver blot at man har basis kendskab til spillet.
Vi slutter af med "onsdagsplate" på grillen samt masser af social samvær, for sølle 25 kroner
AKTIVITETER
VOKSEN INTRODUKTION 2021

Vadum Tennis tilbyder 5x1,5 timers introduktion til alle (over 15 år), som har lyst til at prøve sporten.
HVORNÅR: søndage kl 10:00-11.30, første gang den 2/5 2021

Tilbuddet er målrettet nybegyndere, som ikke har været medlemmer i Vadum tennis de seneste 2 år.

Der oprettes et hold på min. 5 og max 10 personer, som får mulighed for spilbaseret undervisning i basale tennisregler og -tekniker.
Træningen foregår på vores udendørs grusbaner, med erfaren træner og ved anvendelse af lette bolde, som er nemmere at styre.
Som deltager får du en ny låneketsjer af god kvalitet. Ketsjeren kan du beholde kvit og frit, hvis du melder dig i klubben umiddelbart efter afsluttet introduktionsforløb.

Du må gerne tage dine børn med. De kan opholde sig i klubhuset eller på legepladsen ved siden af. Evt.pasning kan arrangeres ved behov.

PRIS: 350kr/pers.
TILMELDING: senest den 30. april 2021 under "Priser og tilmelding" her på siden >>>

MØD os på Facebook, hvor den daglige kommunikation foregår