KORT OM KLUBBEN

Vi har 3 grusbaner bag Vadumhallen samt et skønt klubhus, hvor der er  mulighed for social samvær i forbindelse med træning eller kamp.
Sæsonen starter normal sidst i april, og slutter omkring uge 42.

STED: Tennisanlægget bag Vadum Kultur & Idrætscenter (Vadumhallen), Søndermarken 20, 9430 Vadum

Ud over de fastlagte træningstider og evt. arrangementer (som annonceres her på siden), kan alle medlemmer spille på banerne når de har tid og lyst. Nøgle til tennis faciliteterne kan købes efter aftale med klubbens formand, i forbindelse med tilmelding.

Faste aktiviteter (maj-oktober)
Barn og Ungdom træning
Onsdag kl. 16.00-17.00
- børn og unge under 18 bliver undervist af Kirsten Lindeblad med Claus Eisenhardt som assisterende træner.

Voksen træning
Onsdag kl. 17.00-18.00
- voksne medlemmer af klubben har mulighed for at træne med Kirsten Ingrid Lindeblad og Claus Eisenhardt.

DROP IN - Double mix
Onsdag kl. 18:00- ca 20:30
- voksne medlemmer spiller double-mix kampe, på tværs af aldre og niveauer. Alle er velkomne, det kræver blot at man har basis kendskab til spillet.
Vi slutter af med "onsdagsplate" på grillen samt masser af social samvær, for sølle 25 kroner

Vinderne af Vadum Tennis klubmesterskabet 2020 blev fundet, efter en fugtig/våd turneringsdag søndag den 13/9 2020.

Louise Mikaelsen træk sin far Flemming Mikaelsen som makker, og det vidste sig at være en heldig kombination.
Paret vandt det største antal partier og kan dermed kalde sig klubmestre i double mix - i hvert fald indtil næste sæson.

Tillykke til vinderne for pokalen.
Tak til alle andre for deltagelse og for en god sæson på det røde grus.
MØD os på Facebook, hvor den daglige kommunikation foregår