Vadum IF Tennis tilbyder 3x1,5 timers introduktion til nybegyndere og jer som har lyst til at prøve sporten.
Der bliver undervist i basale tennisregler og -tekniker, 3 søndage i maj måned. (17., 24., 31. maj kl 10:30-12.00)
Introduktionen henvender sig nybegyndere og dem, som har prøvet sporten før, men har brug for lidt brush-up. Pris: 250kr/pers. Det er muligt at låne en ketcher, hvis man ikke selv har én.
Det bliver et mindre hold på min. 4 og max 7 personer (min. alder 15år).
Holdet gør dig klar, til at deltage i almindelig træning efterfølgende, og til at gå i gang med at spille .
Kirsten Ingrid Lindeblad er træner.
Se TILMELDING i højre side >>>>>>
CORONA Forholdsregler

Opstart af sæson 2020 er ikke helt som det plejer og kræver en række tiltag, som skal sikre, at COVID-19 smitterisikoen holdes så lav som overhovedet muligt. Derfor ingen samling ved standerhejsning i år.

Det er helt afgørende, at de generelle krav og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne overholdes. Det indebærer blandt andet:
  • At man ikke må samles flere end 10 personer.
  • At man skal holde en afstand på 2 meter til andre personer.
  • At man er særlig opmærksom på håndhygiejne – brug håndsprit, hvis der ikke er mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe.
  • At host eller nys sker i albuen eller i et papirlommetørklæde.
  • At man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.
  • Vær opmærksom på de særlige risikogrupper som defineret af Sundhedsstyrelsen.
  • Hvis der i forbindelse med træning og brug af faciliteter benyttes rekvisitter (fx ketsjer), anbefales det, at der så vidt muligt benyttes personlige rekvisitter. Hvis dette ikke er muligt, skal der være særskilt opmærksomhed på rengøring af fælles kontaktflader, hver gang en person afslutter brugen af en rekvisit.
  • Det forudsættes, at klubhuse og fælles omklædnings- og badefaciliteter stadig ikke er tilgængelige.
  • Følg anvisningerne fra Sundhedsstyrelsen, som bliver ophængt på anlægget.

Dertil tager vi vores forholdsregler, for at kunne leve op til de opsillede krav og anbefalinger:
  • Klubben stiller desinfektionsmidler til rådighed, som skal bruges når man kommer ind på banerne.
  • Undgå fysisk kontakt, herunder at give hånd efter kampen. Sig ”tak for kampen” på anden vis.
  • Spillere skal møde op omklædt; Man kan ikke bruge omklædningsrum & bruser i klubhuset.
  • Spillere må ikke opholde sig i klubhuset før, under og efter spil.
  • Der vil være engangshændsker til rådighed, man kan bruge når banerne fejes efter spil.
  • Arrangementer som fællesspisning om onsdagen aflyses indtil videre.
  • Medbring selv desinficerende gel eller spray til afspritning af eget udstyr.
  • Træning kan foregå i mindre grupper, med afstand imellem og max 10 personer på banerne. For at sikre, dette vil tilmelding til træning være nødvendigt.

Den løbende kommunikations kanal er Facebook. Join vores gruppe Vadum IF tennis, hvis du vil følge med, i hvad der foregår i Vadum Tennis.

KORT OM KLUBBEN

Vi har 3 grusbaner bag Vadumhallen samt et skønt klubhus, hvor der er  mulighed for social samvær i forbindelse med træning eller kamp.
Sæsonen starter normal sidst i april, og slutter omkring uge 42.

STED: Tennisanlægget bag Vadum Kultur & Idrætscenter (Vadumhallen), Søndermarken 20, 9430 Vadum

Ud over de fastlagte træningstider og evt. arrangementer (som annonceres her på siden), kan alle medlemmer spille på banerne når de har tid og lyst. Nøgle til tennis faciliteterne kan købes efter aftale med klubbens formand, i forbindelse med tilmelding.

Faste aktiviteter (maj-oktober)
Barn og Ungdom træning
Onsdag kl. 16.00-17.00
- børn og unge under 18 bliver undervist af Kirsten Lindeblad med Claus Eisenhardt som assisterende træner.

Voksen træning
Onsdag kl. 17.00-18.00
- voksne medlemmer af klubben har mulighed for at træne med Kirsten Ingrid Lindeblad og Claus Eisenhardt.

DROP IN - Double mix
Onsdag kl. 18:00- ca 20:30
- voksne medlemmer spiller double-mix kampe, på tværs af aldre og niveauer. Alle er velkomne, det kræver blot at man har basis kendskab til spillet. Det koster 25 kroner at spille med.
Vi slutter af med onsdagsplate samt masser af social samvær.  (
fællesspisning sæt på pause indtil juni 2020)

MØD os på Facebook, hvor den daglige kommunikation foregår