KORT OM KLUBBEN

Vi har 3 grusbaner bag Vadumhallen samt et skønt klubhus, hvor der er  mulighed for social samvær i forbindelse med træning eller kamp.
Sæsonen starter normal sidst i april, og slutter omkring uge 42.

STED: Tennisanlægget bag Vadum Kultur & Idrætscenter (Vadumhallen), Søndermarken 20, 9430 Vadum

Ud over de fastlagte træningstider og evt. arrangementer (som annonceres her på siden), kan alle medlemmer spille på banerne når de har tid og lyst. Nøgle til tennis faciliteterne kan købes efter aftale med klubbens formand, i forbindelse med tilmelding.

Faste aktiviteter (maj-oktober)
Barn og Ungdom træning
Onsdag kl. 16.00-17.00
- børn og unge under 18 bliver undervist af Louise Mikaelsen med Claus Eisenhardt som assisterende træner.

Voksen træning
Onsdag kl. 17.00-18.00
- voksne medlemmer af klubben har mulighed for at træne med Kirsten Ingrid Lindeblad og Claus Eisenhardt.
- træner melder ud via Facebook gruppe, hvilke niveau der trænes på hvilke dage (begynder/øvet)

DROP IN - Double mix
Onsdag kl. 18:00- ca 20:30
- voksne medlemmer spiller double-mix kampe, på tværs af aldre og niveauer. Alle er velkomne, det kræver blot at man har basis kendskab til spillet.
Vi slutter af med "onsdagsplate" på grillen samt masser af social samvær, for sølle 25 kroner

GÆSTER
Det er muligt for medlemmer at spille med gæster. Det koster 60kr/gæst per gang og betales individuelt.
Medlemmer kan købe gæsteklippekort på 5 timer, som de kan bruges til at spille med gæster eller familiemedlemmer.
Klippekort købes på samme måde som medlemskab, via "Priser og Tilmelding" menuen.

BANELEJE via WannaSport
Det er muligt for personer uden tilknytning til Vadum Tennis at booke Bane 3 på timebasis, via WANNASPORT.
Det koster 100kr/timen. Se hvordan under "Banebooking" menuen

AKTIVITETER
  • Hvert år afholder vi Tennis Sportensdag i Maj måned, som et åbent hus arrangement.
  • Hvert år i starten af sæsonen afholder vi Voksen introduction forløb, hvor begyndere har mulighed for at få 6-8timers introduktion i spillets regler og basale teknikker.
  • Hvert år i september afholder vi klubmesterskab som Svæg/Stærk double turnering, hvor alle kan være med, uanset niveau.
  • Man kan se aktiviteterne og stemningsbilleder på vores Facebook side Vadum IF tennis
MØD os på Facebook, hvor den daglige kommunikation foregår