Vælg kalendervisning

1 måned
3 måneder
Alle
Lær og/eller dyrk sporten igennen træning på faste tidspunkter, samt frit spil når du selv har tid.
Vi har 3 grusbaner bag Vadumhallen samt et skønt klubhus, hvor der er  mulighed for social samvær i forbindelse med træning eller kamp.
Sæsonen starter normal sidst i april, og slutter omkring uge 42.

Sted: Tennisanlægget bag Vadum Kultur & Idrætscenter (Vadumhallen), Søndermarken 20, 9430 Vadum

Ud over de fastlagte træningstider og evt. arrangementer (som annonceres her på siden), kan alle medlemmer spille på banerne når de har tid og lyst. Nøgle til tennis faciliteterne kan købes efter aftale med klubbens formand, i forbindelse med tilmelding.

Faste aktiviteter (maj-oktober)

Barn og Ungdom træning
Onsdag kl. 16.00-17.00
- børn og unge under 18 bliver undervist af Kirsten Lindeblad med Claus Eisenhardt som assisterende træner.

Voksen træning
Onsdag kl. 17.00-18.00
- voksne medlemmer af klubben har mulighed for at træne med Kirsten Ingrid Lindeblad og Claus Eisenhardt.

DROP IN - Double mix
Onsdag kl. 18:00- ca 20:30
- voksne medlemmer spiller double-mix kampe, på tværs af aldre og niveauer. Alle er velkomne, det kræver blot at man har basis kendskab til spillet.
Det koster en 20'er at spille med. Vi slutter af med onsdagsplate samt masser af social samvær.

GUL BOLD 2018

Årets klubturnering blev afholdt som sædvenligt i september - på trods af knap så venligt vejr.
Vinderparet blev Kasper og Louise.
Tillykke til dem! Det viser at træning (og deltagelse) godt kan betale sig :-)
MØD os på Facebook, hvor den daglige kommunikation foregår