Træningstider:

Ungdom:  Onsdage 16:00-17:00
børn og unge under 18 bliver undervist af Rasmus Konge  (DGI træner) med Claus Eisenhardt som assisterende træner.

Voksne:     Onsdage 17:00-18:00
alle voksne medlemmer af klubben har mulighed for at træne med Rasmus Konge.

Ud over de fastlagte træningstider og evt. arrangementer (som annonceres her på siden), kan alle medlemmer spille på banerne når de har tid og lyst. Nøgle til tennis faciliteterne kan købes efter aftale med én af bestyrelsesmedlemmerne.
Dit navn:
Din kommentar:
18-05-2014
Marlene Olsen:
Jeg har en datter på 13 år, der godt kunne tænke sig en prøvetime. Kan det lade sig gøre en onsdag?
Marlene. Olsen
Jesper:  Hej Marlene, beklager men din kommentar er først dukket op nu. Hvis din datter endnu ikke har fået en prøvetime, kan hun komme den 13/8, hvor vi genoptager træning kl. 16. Venlig Hilsen, Claudia