Oprindeligt boksede man uden handsker

I 1700 tallet, hvor boksning var populært i Europa og særligt i England, blev der bokset uden handsker og uden egentlige regler. I dag er boksning en anerkendt sportsgren, der dyrkes af såvel mænd, kvinder, unge og børn - og med mange skrappe sikkerhedsregler.

Boksetræning er i dag en populær træningsform

Den traditionelle boksetræning indeholder bl.a. løb, sjipning, styrke, træning af reaktioner, balance m.m. Ved os kan man sagtens deltage i vores træning uden at man skal bokse mod andre.

God træning og stærkt sammenhold

Boksning giver fremragende og alsidig motion og sætter samtidig fokus på disciplin og struktur. I bokseklubberne er der typisk et stærkt sammenhold og en god atmosfære, der giver god selvtillid.

Boksetræning oplever en stor medlemstilgang i disse år - og det er ikke kun blandt voksne, men også blandt børn og unge, at sporten er blevet populær.

Ungdomshold

VIF Bokseafdeling har en god atmosfære, hvor de unge mennsker tilegner sig nogle grundlæggende evner, der giver selvtillid og selvkontrol. Samarbejde, samvær og sammenhold er kendetegnene for den ånd, der hersker i vores afdeling. Boksetræning er den bedste og mest alsidige fysiske træning, man kan byde kroppen - store som små.
Ved spørgsmål ang. Ungdomsholdet kontakt træner Thomas Vigh Telefon: 27755654 eller Mille Vigh Telefon: 61333129