Velkommen til eSport i Vadum IF


Så er tilmeldingen åben for sæson 2020 - 2021!

Vær opmærkson at der i denne sæson kun vil være indbetaling af kontingent 1 gang - 600 kr for perioden september 2020 - april 2021.

Pga. den afkortet sæson 2019/2020 vil der være halv kontingent for tidligere medlemmere i sæson 2019/2020.

Ved LAN arrangementer kan alt info findes på www.Lan.VadumeSport.dk

Denne sæson har vi besluttet at medlemmer kan deltage gratis i vores store LAN arrangementer vi afholder 2 gang årligt.


 

Vadum eSport til DGI Landsmesterskabet i Esbjerg

Et af de 3 hold som Vadum eSport har haft tilmeldt DGI-Ligaen havde kvalificeret sig som nr. 3 ud af 48 hold til DGI eSport Landsmesterskabet i Esbjerg.

De 5 drenge i alderen 14-15 år tog den 28. april 2018 til Esbjerg Musikhus sammen med deres forældre og træner Daniel Sieker i deres nye trøjer. Trøjerne er sponsoreret af Sparekassen Vendsyssel, Stibo Complete og Kurts Autoværksted.

Der var 8 hold, som skulle kæmpe om titlen og pokalen. I de indledende kampe mødte Vadum: BES Riptides, eSport Esbjerg Toxity og Roskilde eSport CS:GO Black. Desværre havde drengene fra Vadum store computer og net problemer fra starten, så de fik ikke tid til opvarmning. De tabte den første kamp, vandt den næste men tabte også den sidste kamp, så de gik ikke videre til semifinalen.

Det har været en stor oplevelse for holdet at være med til landsmesterskabet, da det er første gang, drengene har siddet sammen med deres modstander og de øvrige hold. Det var også samtidigt første gang, at de har haft publikum til deres kampe.
Drengene på holdet er Mikkel Jensen, Jeppe Lund, Oliver Kirkegaard Kristensen, Nicolaj Messerschmidt Hansen og Patrick Kolmorgen.

DGI-Ligaen starter op igen efter sommerferien, hvor vi er klar til at tilmelde flere nye hold. Så mangler du nogle at spille med eller er i et hold som gerne vil deltage, så kontakt os hurtigst muligt.

 
Sammen støtter vi Vadum eSport!
Vadum Idrætsforening, Søndermarken 20, 9430 Vadum