Vil du også gerne støtte Vadum Idrætsforening og samtidig blive synlig og husket - også på den lange bane? - så har du chancen nu!
Med en idrætsforening med mere end 1.200 medlemmer (det er ca. halvdelen af Vadums indbyggere), hvor der dyrkes alle former for idræt, og hvor hver idrætsgren er organiseret i egen afdeling med selvstændig bestyrelse, får du en fantastisk synlighed i hallen såvel som på spillerdragt, klubdragt og/eller lederdragt.
 
Foreningens vigtigste ressourcer er de mange frivillige ledere, der med stort engangement og omhu sørger for at krav og udfordringer fra medlemmerne samt samarbejdspartnerne imødekommes på bedste vis.
 
Vadum Idrætsforening er en velorganiseret forening, hvor hovedbestyrelsen løbende fremtidssikrer foreningens udvikling ud fra en stabil økonomi og en organisation baseret på decentralisering af opgaver i flest mulige funktioner.
 
Vadum Idrætsforening har gode faciliteter, aktiviteter i tre haller, stort moderne motionscenter, samt en lang række udendørs anlæg, blandt andet parkourbane, tennisbaner på grus, krolf- og krocket mv.
 
Indtægterne fra vores sponsorer er med til at sikre den fortsatte positive udvikling i Vadum Idrætsforening, fordi sponsoraterne tilfalder den samlede forening, eller den enkelte afdeling efter sponsorvalg.
 
Vi ønsker, at udbygge samarbejdet med vores nuværende sponsorer sam skabe nye kontakter og dermed nye sponsorater. Som sponsor er du med til at skabe fremtiden i Vadum Idrætsforening.
 
Vil du med på holdet? - Så kontakt Henrik Studsbjerg fra S-Sport

 
HOVEDSPONSORER
KLUBSPONSORER
Vadum Idrætsforening, Søndermarken 20, 9430 Vadum